image
Sursa foto: Getty Images

Dezvăluiri teribile despre copilăria lui Cristiano Ronaldo: Trăiam într-o casă unde un șobolan m-a mușcat de față

Cristiano Ronaldo este unul din cei mai bogați fotbaliști din lume, dar a avut o copilărie extrem de grea, după cum a mărturisit în mai multe rânduri.

Sora sa, Katia Aveiro, a făcut un anunț emoționant despre viața familiei lor într-un text lung publicat pe Instagram în care apare și o fotografie a casei în care locuiau pe atunci.

Ea face dezvăluiri șocante - primul exemplu pentru sărăcia cruntă este faptul că a fost atacată de șobolani! Iar patul pe care dormeau era o saltea sprijinită de cărămizi.

“Da, nu mi-e rușine să recunosc. Am fost mușcată de față de un șobolan când eram încă un bebeluș, aveam câteva luni. Noroc că mama a venit la timp, altfel eram mai urâtă decât sunt astăzi!

Am crescut într-un cartier sărac și de mic copil am învățat să apreciez să împart puținul pe care îl am cu ceilalți, ” au fost cuvintele surorii lui Cristiano Ronaldo.

Mesajul a provocat zeci de mii de reacții.

Cristiano Ronaldo are o avere de aproape jumătate de miliard de euro, iar acum se laudă cu proprietăți de lux în insula sa natală, Madeira.

Casa în care a crescut portughezul în Quinta Falcão, Santo António, o suburbie a capitalei Funchal, a fost demolată.

Cristiano Ronaldo a ajuns la câștiguri totale de peste 1 miliard în toată cariera după ce, conform Forbes, pe parcursul anului 2019 a încasat 105 milioane de dolari, locul doi într-o astfel de clasament, al sportivilor, după Roger Federer.

Cristiano Ronaldo a obținut doar din salariile de la Sporting, Manchester United, Real Madrid și Juventus peste 500 de milioane de dolari și a depășit bariera miliardului datorită contractelor de sponsorizare avute de-a lungul carierei.

Tiger Woods și Floyd Mayweather sunt singurii sportivi, cărora li s-a alăturat acum și Ronaldo, care au înregistrat câștiguri de peste un miliard de dolari în timpul carierei. Jucătorul de golf a reușit performanța în 2007, în timp ce boxerul american a făcut-o doi ani mai târziu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: