image
Sursa foto: Twitter

”Să știți că nu joc duminica viitoare!”. Marele Pele, internat în spital

Pele (80 de ani), unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, a fost internat într-un spital din Brazilia pentru câteva ”controale de rutină”.

Singurul jucător care a ridicat de trei ori Cupa Mondială a negat că ar avea probleme grave de sănătate, chiar dacă anul trecut fiul său a scos la iveală faptul că marele Pele este în depresie și nu poate merge fără ajutor. Legendarul brazilian și-a informat fanii că este bine și a avut puterea chiar să glumească.

”Băieți, nu am dispărut și sunt foarte bine din punct de vedere al sănătății. Am mers pentru controalele de rutină, pe care nu am putut să le fac înainte din cauza pandemiei. Să știți că nu joc duminica viitoare”, a fost mesajul postat pe contul oficial de Twitter al lui Pele.

Pele este foarte activ în mediul online. Pe 15 august, sud-americanul a transmis un mesaj emoționant după dispariția ”bombardierului” Gerd Muller, iar de curând a conversat amical cu Cristiano Ronaldo, cu ocazia revenirii portughezului la Manchester United.

”Nu există un sentiment mai frumos decât atunci când cucerești lumea și revii acasă. Cristiano, întotdeauna să fii fericit”, i-a scris Pele pe Instagram lui CR7. Starul lusitan i-a răspuns prompt brazilianului: ”Întotdeauna este foarte bine să te întorci la casa unde ai fost fericit. Îți mulțumesc mult pentru sprijinul tău, Pele”, a replicat Ronaldo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: