image
Sursa foto: Instagram

Romelu Lukaku a făcut anunţul: ”Am purtat o conversaţie foarte pozitivă”. Unde va juca belgianul de sezonul viitor

Situaţia financiară precară a lui Inter pornise zvonuri cum că formaţia italiană se va despărţi de cei mai valoroşi jucători ai săi, printre care şi Romelu Lukaku.

Romelu Lukaku a condus-o pe Inter spre primul titlu din ultimii 11 ani şi a fost desemnat cel mai bun jucător din campionatul italian în actuala stagiune. Belgianul a disputat 44 de partide pentru milanezi în actuala stagiune, în care a reuşit să puncteze de 30 de ori şi să ofere 10 pase decisive.

Atacantul de 28 de ani a fost în forma vieţii sale pentru Inter şi a reuşit să ridice primul trofeu din carieră sub conucerea lui Antonio Conte. Însă, în ciuda sezonului extraordinar pe care l-a avut, se zvonea că belgianul va fi nevoit să plece de pe Giuseppe Meazza.

Firma care deţine clubul, Suning Group, este aceeaşi care deţinea şi Jiangsu FC, echipă cu care Cosmin Olăroiu câştigase campionatul cu trei luni înainte de a se desfiinţa. Grupul de investiţii ar fi avut probleme financiare, care au dus la dezafilierea echipei, iar acum aceleaşi probleme o pot afecta şi pe Inter.

Achraf Hakimi, Nicolo Barella, Marcelo Brozovic, Milan Skriniar sunt doar câţiva dintre jucătorii la care ar putea fi nevoită formaţia milaneză să renunţe, însă o resemnare ar putea fi faptul că golgheterul Lukaku nu va pleca. Într-un interviu acordat televiziunii italine VTM, belgianul a dezvăluit că este decis să rămână la Inter.

”Da, voi rămâne. Mă simt bine la Inter. Am avut deja contact cu următorul nostru antrenor (n.r. Simeone Inzaghi). Poate nu ar trebui să spun asta încă... dar am purat o conversaţie foarte pozitivă. Acum vom avea provocarea să o facem din nou (n.r. câştigarea campionatului)”, a declarat Romelu Lukaku, la televiziunea italiană VTM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: