image
Sursa foto: jurnal.md

(AUDIO) Discuții despre onorariul uriaș pentru Kirkorov și cum banii pentru finanțarea PP Șor veneau din Monaco și Dubai

Centrul Național Anticorupție a publicat un fragment dintr-o conversație despre onorariile uriașe pe care le-ar fi plătit Partidul Șor artiștilor din Rusia, sume care au fost dezvăluite ieri de procurorul general interimar.

„200 - Filea? Filea 200? Pentru ce? 200 de mii de euro pentru jumătate de oră?”, se revoltă una dintre persoanele înregistrate.

cna.md

Într-o altă discuție, un bărbat discută la telefon cu „Ilancik”, despre cum ajungeau banii destinați finanțării ilegale a partidului sub formă de transferuri și convertiri, inclusiv în criptovalută, din Viena, Monaco, Nisa și Dubai.

cna.md

Amintim că ieri, în Parlament, unde a venit să ceară ridicarea imunității Marinei Tauber pe două capete de acuzare, procurorul general interimar Dumitru Robu a declarat că Partidul Șor i-a achitat 200.000 de euro lui Filipp Kirkorov și 60 de mii lui Morgenshtern pentru concertul care urma să aibă loc pe 19 iunie 2022.

Totodată, Robu a spus că doar în primul semestru al anului 2022 Partidul Șor ar fi cheltuit în jur de 20 de milioane de lei, în timp ce la CEC au fost raportate cheltuieli de un milion.

Noutăţile partenerilor

comentarii: