image
Sursa foto: reporteris.ro

Senator român: Cu Andrei Năstase, Chișinăul va avea un primar cinstit și motivat să reformeze capitala, dar și întreaga țară

„Am convingerea că, avându-l pe Andrei Năstase, locuitorii capitalei vor fi bine reprezentați de un primar responsabil, cinstit și motivat să reformeze nu doar capitala, ci întreaga țară”.

Este declarația senatoarei PNL din România, Iulia Scântei, care a salutat victoria candidatului forțelor proeuropene și antioligarhice la Primăria capitalei.

„ Dragii mei frați de la Chișinău, ați scris o pagină de istorie cu mult curaj”, a menționat Iulia Scântei, adresându-se locuitorilor capitalei. „Voi, urmașii lui Ștefan cel Mare și ai celor care au votat unirea Basarabiei cu țara mamă, la 27 martie 2018, ați arătat că, după o 100 de ani, aveți forța de a vă alege drumul în viață, că nu vă dați bătuți, că votul vostru generează schimbarea și determină viitorul copiilor. Ne-ați oferit azi o lecție de democrație, de civism, de iubire și de responsabilitate față de orașul vostru”, a declarat oficialul român.

„Mă bucur alătur de voi și îl felicit pe Andrei Nastase, precum și pe Maia Sandu, și pe toți colegii din Platforma DA și din Partidul Acțiune și Solidaritate. Andrei Năstase este cel pe care l-ați ales voi să schimbe destinul capitalei Chișinău într-o capitală a prosperității, a proiectelor pentru tineri la ei acasă, într-un oraș care să rămână alături de noi, frații voștri români, în marea familie a Europei.

Andrei Năstase, frate drag, Chișinăul a luptat azi pentru tine și a câștigat. De mâine, începe lupta ta pentru Chișinău și am convingerea că avându-te pe tine primar ales, chișnăuienii vor fi bine reprezentați și slujiți de un primar responsabil, cinstit și motivat să reformeze nu doar o capitală, ci o întreagă țară.

Îți doresc domnule primar al capitalei Chișinău, să îți exerciți mandatul în spiritul celor spuse de Alexandru Marghiloman: „Cei care au făcut Unirea la 1918 au ales să nu mai fie conducătorii unui stat, ci servitorii unei naţiuni!". Așa să vă ajute Dumnezeu!”, a mai spus Iulia Scântei.

Noutăţile partenerilor

comentarii: