image
Sursa foto: bbc.com

VIDEO: Primar scos cu forța din birou de localnicii furioși, legat și târât de o mașină pe străzi

Primarul unui oraș din sudul Mexicului a fost scos din birou de mai mulți cetățeni nervoși, legat de o mașină și târât pe străzi. În urma incidentului, unsprezece persoane au fost arestate.

Cazul a avut loc în orașul Santa Rita. Poliţia a intervenit pentru a-l elibera pe primarul Jorge Luis Escandon Hernendez, care se pare că nu a suferit răni majore.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată momentul în care primarul a fost legat de mâini cu o sfoară și tras pe mai multe străzi.

Zeci de ofițeri de poliție au participat la operațiunea de eliberare a primarului. Mai multe persoane au fost rănite în altercațiile dintre cetățeni și autorități.

Acesta a fost al doilea atac al fermierilor care cer ca primarul să-şi îndeplineacă promisiunea din campanie şi să repare o şosea din localitate. Escandon a spus că va depune plângere pentru răpire şi tentativă de omor.

Un video filmat de martori arată cum oficialul a fost scos forţat din primărie de către un grup de bărbaţi. Într-o altă filmare se poate observa cum primarul este târât pe stradă de o maşină, legat de mâini cu o funie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: