image
Sursa foto: royaltown.ro

Te gândești la o schimbare? Investește într-un apartament la Iași

Ce înseamnă pentru tine o locuință de vis? Ar trebui să fie ultramodernă sau clasică, să se apropie de sistemul Smart Home sau să fie creată cu accent pe finisaje de lux? Compania Royal Town Copou are un răspuns la toate aceste întrebări și îți oferă informația necesară pentru a lua o decizie corectă: procurarea unei locuințe în Iași. Care sunt motivele pentru care trebuie să optezi în favoarea acestui dezvoltator imobiliar? Află în cele ce urmează.

Calitate și siguranță

În construcții, un dezvoltator ține cont de câteva reguli de bază:

- Locuințele se construiesc durabil - de acest lucru depinde cât de longeviv va fi întreg complexul rezidențial. Blocurile noi din Iași, parte a proiectului Royal Town Copou, sunt construite în conformitate cu standardele mondiale de calitate, din materiale de construcție sigure. Prin urmare, apartamentele sunt rezistente în timp și asigură un trai plăcut locatarilor.

- Locuințele trebuie să fie sigure - și la acest capitol, compania Royal Town Copou a luat toate măsurile de rigoare, integrând un sistem de siguranță a complexului rezidențial și posibilitatea fiecărui locatar de a-și monitoriza apartamentul de la distanță.

- Locuințele trebuie să fie integrate organic în infrastructura orașului - un alt indice de calitate este alegerea zonei în care se vor integra blocurile, deoarece tot mai multă lume este în căutarea unor locuințe liniștite, în imediata apropiere a zonelor de agrement verzi. Complexul Royal Town Copou răspunde acestor necesități, deoarece a ales una dintre zonele cele mai verzi ale municipiului Iași: parcul Copou. Acum te poți bucura de plimbări lungi alături de cei dragi, de liniște și de aer proaspăt.

- Construcția trebuie să fie cât mai transparent efectuată - orice fel de investiție trebuie să fie cât mai previzibilă, prin urmare, fiind chiar și la distanță, poți urmări evoluția lucrărilor pe șantier, grație sincronizării live cu echipa Royal Town Copou. Poți vedea explicit cum se realizează activitățile, gestiunea materialelor și etapa proiectului.

- Locuințele trebuie să dispună de planimetrii confortabile - fie că vrei un apartament cu trei camere în Iași sau poate doar cu una, cert este că ți-ai dori ca fiecare metru pătrat să fie funcțional, de aceea schițele proiectărilor se fac cu maximă evitare a așa-numitelor zone moarte sau spații non-funcționale.

royaltown.roroyaltown.ro

Un apartament în Iași - un viitor luminos

Alegerea unui apartament în Iași de vânzare este un pas important spre o serie de posibilități:

- Oportunitățile inerente Uniunii Europene: servicii de înaltă calitate; oportunități de activitate profesională;

- Posibilitatea de a călători confortabil în diferite locații ale lumii, grație aeroportului din Iași;

- Oportunități de educație pentru cei mici - complexul rezidențial Royal Town Copou se află în imediata apropiere a instituțiilor educaționale de elită din Iași.

Cu siguranță, lista acestor beneficii poate fi prelungită și completată, cert este că acum ai posibilitatea de a-ți asigura un viitor luminos pentru tine și familia ta. Alege un apartament de calitate și regândește-ți stilul de viață.

Royal Town Copou - siguranță, rafinament și stil în fiecare locuință!

Noutăţile partenerilor

comentarii: