image
Sursa foto: Constantin Țuțu//FACEBOOKV

Evlavia lui Constantin Țuțu a durat doar 20 de minute; Ce a făcut acesta la biserica din Trușeni

Politicienii de la Chişinău sunt aproape de biserică, iar evlavia lor creşte simţitor înainte de alegeri. Deputatul PD Constantin Ţuţu a fost surprins la slujba de duminică din comuna Truşeni, unde ar avea pretenții electorale.

În preajma alegerilor parlamentare, Ţuţu este activ nu doar la Truşeni, dar şi în alte patru localităţi, care alcătuiesc circumscripția uninominală numărul 33.

La Trușeni, Constantin Ţuţu a fost fotografiat alături de preotul Andrei Secrii, în biserica „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil”.

Poza plasată pe reţelele de socializare a trezit comentarii acide, iar unul dintre localnici, care a publicat fotografia, a venit cu detalii. Potrivit lui, Ţuţu a stat la slujbă aproximativ 20 de minute, iar părintele paroh l-a prezentat drept "băiat bun, care face mult pentru Truşeni şi care ajută primarul” .

Totuşi, din poze vedem că cei doi se află în faţa altarului, iar părintele vorbeşte privind înainte, adresându-se cel mai probabil enoriaşilor.

Din postările lui Constantin Ţuţu, dar şi din ştirile difuzate de televiziunile afiliate Partidului Democrat, mai vedem că deputatul desfăşoară activităţi cu iz electoral nu doar la Truşeni, dar şi la Sângera, Băcioi, Codru şi Durleşti, localităţi care alcătuiesc împreună circumscripția uninominală numărul 33 la alegerile parlamentare din februarie.

PD Durlești//FACEBOOKPD Durlești//FACEBOOK

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: