image
Sursa foto: Getty Images

Ce lovitură pentru Chelsea: Hazard anunță din nou că vrea la Real; E visul meu de când eram copil

Eden Hazard a recunoscut recent că s-a gândit să plece de la Chelsea în această vară şi că i-ar plăcea să joace într-o zi în Spania. De această dată, belgianul merge chiar mai departe şi spune răspicat că îşi doreşte să îmbrace tricoul "blanco" al lui Real Madrid.

"Am spus după Cupa Mondială că sunt de părere că e timpul pentru o schimbare, pentru că am făcut un turneu excelent. Joc un fotbal foarte bun în acest moment.

Real Madrid e cel mai mare club din lume şi nu vreau să mint. Este visul meu de când eram copil. Visam la acest club", a spus fotbalistul de 27 de ani, care este golgheterul Premier League, cu 7 goluri, după ce a reuşit să înscrie şi în victoria cu Southampton (2-0).

Cu toate acestea, Hazard nu vrea să discute foarte multe despre un eventual transfer, la momentul actual al sezonului.

"Nu vreau să vorbesc în fiecare zi despre asta. Nu am timp, dar vom vorbi despre viitorul meu în curând. Am spus de multe ori. Dacă plec, voi fi fericit. Dacă rămân, voi fi fericit.

Îmi doresc binele clubului, pentru că acest club mi-a dat totul. Dar, câteodată, mă trezesc dimineaţa şi mă gândesc că vreau să plec. Altă dată, cred că voi rămâne. Însă e o decizie grea, este viitorul meu. Am 27 de ani şi împlinesc 28 în ainuarie", a precizat belgianul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: