image
Sursa foto: parlament.md

Valentina Buliga REVINE! În ce funcție a fost numită de Guvern

Fostul deputat PD Valentina Buliga s-a ales cu o nouă funcție. Guvernul a numit-o astăzi director al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină.

„Sunteți un specialist extraordinar. Sunt sigur că gestionarea fondurilor din medicină va fi la nivelul care vă caracterizează”, s-a adresat premierul Ion Chicu noii șefe de la CNAM.

Candidatura Valentinei Buliga a fost decisă în urma negocierilor dintre PDM-PSRM, despre care Jurnal.md a scris încă la începutul lunii.

Buliga a ocupat și funcția președinte al Casei Naționale de Asigurări Sociale, fiind numită pe ultima sută de metri a mandatului fostului Parlament, în cadrul căreia a fost aleasă deputat pe listele PD.

În perioada 2009 - 2015 a îndeplinit funcția de ministru al muncii, protecției sociale și familiei. Atunci s-a manifestat cu o declarație care a consternat publicul - a îndemnat mămicile revoltate de modificările privind îndemnizațiile pentru copil să spele epelincuțe”.

Valentina Buliga este cunoscută opiniei publice și după scandalul în urma căruia Moldova a fost obligată de CEDO să achite 7.680 de euro despăgubiri unui pensionar din Glodeni, care a fost internat forțat în Spitalul de Psihiatrie după ce acesta ar fi lovit-o pe Buliga la o întâlnire cu locuitorii din raion, fiind nemulțumit de pensia mică.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: