image
Sursa foto: Getty Images

Anunţul lui Griezmann a căzut ca un trăsnet pentru Barcelona: Noua prioritate a catalanilor

Anunţul lui Antoine Griezmann că va continua şi sezonul viitor la Atletico Madrid a surprins pe toată lumea la Barcelona. Jurnaliştii de la Marca susţin că jucătorii şi conducătorii catalanilor au fost extrem de miraţi de decizia atacantului francez de a refuza oferta Barcelonei pentru a rămâne în capitala Spaniei.

Preşedintele Josep Maria Bartomeu a fost tot timpul convins de sosirea lui Griezmann, iar anunţul francezului a căzut ca un trăsnet. Bartomeu era atât de convins de venirea francezului încât ar fi comunicat deja antrenorului, dar şi unei părţi importante a staff-ului că transferul este ca şi rezolvat.

Jurnaliştii de la Marca au amintit de loviturile primite în ultimul an de conducerea Barcelonei: faptul că nu au putut să-l păstreze pe Neymar, plecat la PSG vara trecută, refuzul lui PSG de a-l vinde pe Marco Verratti, dar şi al lui Liverpool de a-l ceda încă din urmă cu un an pe Philippe Coutinho, cedat în iarnă pe Camp Nou.

Sursa citată notează că ratarea transferului lui Griezmann le va oferi catalanilor şansa de a se concentra pentru a aduce un mijlocaş, un post mai important de întărit decât cel de atacant. Plecarea lui Andres Iniesta a lăsat un mare gol în linia mediană a echipei lui Ernesto Valverde.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: