image
Sursa foto: jurnal.md

Forfotă în culisele Jurnal TV: Cum au loc pregătirile pentru „Poftă mare, Chișinău!” // VIDEO

Pe 14 octombrie, Jurnal TV va spune pentru al nouălea an consecutiv ”Poftă mare, Chișinău!”, de data aceasta în stil ceh. Pregătirile pentru marele eveniment sunt pe ultima sută de metri.

E forfotă mare zilele acestea în culisele Jurnal TV. Am surprins câţiva prezentatori probând ţinutele pentru eveniment, iar pe alţii în timp ce se documentau intens despre cultura cehă. Bineînţeles că pregătirile nu s-au lăsat fără glume şi momente amuzante.

Prezentatoarea emisiunii M-Adam nu îşi vede capul de treabă. Are grijă ca ţinutele să arate impecabil şi e atentă la cele mai mici detalii.

Pentru ca să arate bine în corset, prezentatoarea de la Paparazzi, Daniela Vizitiu, face mari sacrificii.

Dora în schimb e gospodină în toate şi e gata să întâmpine sărbătoarea în haine curate.

Din Cealaltă Basarabie, Leanca Griţcan s-a teleportat în Cehia. Şi-a luat fustiţă în buline şi e gata să ne danseze polka.

Maria Marian e veterana evenimentului Pofta Mare Chisinau. Desi e prezentă de la prima ediţie, emoţiile le resimte la fel de intens.

Printre interviuri, şedinţe de judecată, parlament şi guvern, şi colegii de la ştiri au găsit timp să probeze ţinutele pentru poftă mare. Obişnuiţi cu o îmbrăcăminte mai sobră, nu se regăsesc foarte mult în vestimentaţia aleasă pentru Poftă Mare.

În timp ce unii probau ţinutele, alţi prezentatori îşi făceau intens tema pentru acasă la calculator. Printre ei se numără Gabi Marci şi Traian Stoianov.

Deocoratoare de la Jurnal TV nu are nici ea linişte zilele astea. Am găsit-o înconjurată de voluntari în timp ce pregătea scena pentru artişti.

În ajutor au venit câteva eleve de la liceul Gaudeamus din capitală. Entuziasmul e cel care le-a făcut să se implice activ.

Pe 14 octombrie, începând cu ora 15.00, Jurnal TV vă aşteaptă în centrul capitalei pentru a spune împreună: „Poftă mare, Chișinău!”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: