image
Sursa foto: Profimedia

AC Milan l-a transferat pe eroul lui Liverpool din 2019. Contract pentru următorii 4 ani

Divock Origi (27 de ani) a semnat cu AC Milan și este noul jucător al echipei din Serie A.

Atacantul belgian a evoluat în ultimii 5 ani la Liverpool, dar în cele i-a expirat contractul și a părăsit formația de pe Anfield Road.

Divock Origi a parafat o înțelegere cu AC Milan pentru următorii 4 ani. De altfel, discuțiile dintre belgian și campioana Italiei au început încă din iarnă, moment în care ar fi existat deja și o înțelegere verbală.

În cele din urmă, totul s-a concretizat la finalul sezonului, când despărțirea lui Origi de Liverpool a devenit oficială și negocierile cu AC Milan s-au finalizat, iar contractul a fost semnat.

Acesta urmează să se lupte pentru un post de titular cu Olivier Giroud și Zlatan Ibrahimovic, sudezul însă va fi absent până în iarnă.

Origi ar putea evoluat și în bandă în caz de nevoie, exact cum a făcut-o și la Liverpool în anumite situații, dar într-un alt sistem, 4-3-3, față de 4-2-3-1, pe care Stefano Pioli îl joacă la Milan.

Odată cu aducerea lui Divock Origi, AC Milan urmează să forțeze alte două mutări pentru a întări ofensiva.

Prima țintă este Hakim Ziyech, de la Chelsea, pentru care aproximativ 40 de milioane de euro ar putea fi puși la bătaie.

Milan este în negocieri și cu Club Brugge pentru transferul lui Charles de Ketelaere, un tânăr mijlocaș ofensiv de doar 21 de ani, care ar urma să coste 20 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: