image
Sursa foto: Getty Images

Campionatul care nu poate începe până când toți jucătorii și staff-ul nu-și fac vaccin anti-COVID. Au primit termen limită

Creșterea infectărilor cu noua tulpină de coronavirus i-a alarmat pe englezi. Nu doar fanii sunt obligați să-și facă vaccinul anti-COVID, ci și jucătorii.

Publicația britanică Daily Mail susține că toți fotbaliștii și staff-ul din Premier League vor fi anunțați în curând că nu vor putea să joace în noul sezon dacă nu vor avea ambele doze de vaccin făcute.

Sursa citată susține că data limită va fi de 1 octombrie. Până atunci, fiecare jucător, antrenor și membru din staff trebuie să aibe făcute ambele doze ale vaccinului.

În contextul creșterii din nou a numărului de infectări, oficialii forului englez susțin această variantă și vor să facă tot posibilul pentru ca fotbalul să revină cât mai repede la normal și fanii să fie din nou în tribune în număr cât mai mare.

În sezonul trecut, care a fost unul special, având în vedere că era în plină pandemie de coronavirus, jucătorii au fost obligați să se testeze de două ori pe săptămână.

Acum, pentru a se evita astfel pierderea de timp și multe alte complicații, se va introduce obligativitatea vaccinării. Până acum, doar două cluburi din prima divizie engleză și-au vaccinat toți jucătorii și staff-ul.

Șefii din Premier League se așteaptă la un stadion plin chiar la primul meci al noului sezon, cel dintre Arsenal și nou-promovata Brentford, pe 13 august.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: