image
Sursa foto: metro.md

(foto) Ți-a fost dor de școală? La METRO găsești toate rechizitele necesare pentru un an cât mai productiv

Chiar dacă vacanța de vară este pe sfârșite, culorile, buna dispoziție și copilăria continuă și în noul an de studiu. Pentru ca procesul de asimilare a cunoștințelor noi să fie cât mai plăcut, interesant și distractiv este foarte important ca mediul și instrumentele de studiu să fie corespunzătoare și să predispună la productivitate și emoții pozitive.

Tocmai din acest motiv, asortimentul rechizitelor și accesoriilor devine din ce în ce mai larg și tinde să ofere comoditate, utilitate și un aspect atractiv pentru toate preferințele elevilor, indiferent de vârsta acestora. În acest sens, METRO are grijă ca toți copiii și tinerii care vor păși din nou pragul școlii din 1 septembrie, să o facă cu plăcere și cu entuziasm. Astfel, în acest articol vă prezentăm rechizitele și articolele utile, disponibile în magazinele METRO, care vor face posibil acest lucru.

Cu toții știm cât de important este ca ghiozdanul sau rucsacul școlar să fie unul încăpător și comod. Așadar, la METRO, elevii pot să găsească modelele care îmbină aceste caracteristici importante, combinate și cu estetica vizuală care le place mai mult. Fie că sunt fanii unor personaje din filmele sau animațiile celebre sau optează pentru modelele minimaliste sau cu elemente tradiționale, niciun elev nu va rămâne fără ghiozdan sau rucsac în acest an școlar după vizita la METRO.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

Odată ce rucsacul a fost ales, înainte de a păși în marea lume a rechizitelor, orice elev sau elevă are nevoie și de un penar care va putea găzdui toate cele cumpărate ulterior. Iată câteva dintre opțiunile pe care le poți cumpăra la METRO.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

Chiar dacă în ultima perioadă există tendința digitalizării, iar copii încep să folosească tastatura de la o vârstă fragedă, nimic nu se compară cu senzația de a-ți scrie tema pentru acasă fără greșeli, utilizând diferite culori, ceea ce te face să te simți un mic designer al propriului caiet. Pentru elevii pasionați de organizare, aranjare și estetică vizuală, dar și pentru cei care caută pur și simplu strictul necesar, METRO vine cu o gamă largă de stilouri, markere, creioane și multe, multe altele.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

În ceea ce ține de procesul de selectare a agendei și caietelor, acesta este unul dintre cele mai responsabile și fascinante momente ale cumpărăturilor pentru școală, fiindcă, chiar dacă viziunile și preferințele se mai schimbă între timp, acestea urmează să meargă umăr la umăr cu elevul până la sfârșit de an. Astfel, pentru ca alegerea să fie făcută cu toată siguranța, METRO a pregătit un asortiment imens de caiete și agende de toate formele și culorile posibile, astfel încât fiecare copil și tânăr să-și poată găsi opțiunea potrivită.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

Cu toții știm că școala nu presupune doar studiu constant, dar mai e și despre socializare, creativitate și activități în cadrul cărora pot fi descoperite și etalate talentele participanților. În acest sens, METRO a pregătit o serie de rechizite și articole capabile să trezească și să dezvolte creativitatea și spiritul artistic al elevilor. De la carioci și acuarelă, până la plastilină și hârtie colorată, toate pot fi procurate în magazinele METRO.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

Odată ce ghiozdanul este pregătit, atenția poate fi focalizată și asupra propriului birou, astfel încât temele pentru acasă sau procesul de dezvoltare personală în afara orelor să decurgă într-o ambianță cât mai plăcută, cu toate cele necesare la îndemână. În acest sens, METRO îți propune fotolii pentru birou și alte accesorii care ar putea să-și găsească locul în birou.

metro.mdmetro.md
metro.mdmetro.md

Tot la METRO am găsit și simbolul anilor de școală, pe care probabil fiecare elev îl are anexat undeva pe perete începând din clasa a I-a, când acesta este actual, și până la finalizarea școlii sau reamenajarea camerei.

metro.mdmetro.md

Toate astea, dar și multe altele pot fi văzute și procurate în magazinele METRO sau consultate online la linkul de aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: