image
Sursa foto: digisport.ro

Scandalul escaladează! McGregor: Terorist pârâcios / Abdelaziz: Conor e o prostituată

Conor McGregor a fost învins de Khabib Nurmagomedov, la UFC 229, printr-o ghilotină, în repriza a patra. Cu toate că rusul a dominat meciul, irlandezul i-a cerut revanșa, însă a primit deja răspuns chiar de la managerul lui Nurmagomedov, Ali Abdelaziz: "Vorbește de o revanșă, dar cum să-i dai revanșa? Tipul e o prostituată", a spus Abdelaziz. Totul vine după ce McGregor a fost cel care l-a provocat prima dată pe Abdelaziz, pe care l-a numit "terorist pârâcios".

"Știi ce mă enervează? Nu atunci când vorbește de Khabib, trec cu vederea, dar când urmează a treia rundă și tu îmi spui că e vorba doar de afaceri? E un hoț, am mai spus-o înainte de meci, e o prostituată și încă cred că e o prostituată", a spus Ali Abdelaziz, după ce tot meciul a fost dominat de Nurmagomedov.

În ciuda ieșirii sale, Abdelaziz nu exclude o revanșă.

"E totul o afacere. Orice i-ar aduce bani lui Khabib, o voi face, orice vrea el", a spus managerul lui Khabib.

Deocamdată, ambii luptători sunt suspendați de Nevada State Athletic Commission, până la terminarea anchetei scandalului de după meci.

McGregor a spus că a încasat 50 de milioane de dolari din confruntarea cu Nurmagomedov, iar revanșa ar putea asigura o rețetă financiară și mai mare. Antrenorul irlandezului, John Kavanagh, a spus că nu se așteaptă ca McGregor să se întoarcă în cușcă înainte de vara viitoare, dar nu a scos din calcul nici posibilitatea ca acest lucru să se întâmple în New York, în weekend-ul de Saint Patrick, pe 17 martie.

Pe 6 octombrie, Nurmagomedov a rămas neînvins și și-a păstrat centura UFC la categoria ușoară după ce l-a răpus pe Conor McGregor în runda a patra.

După meci s-a iscat un scandal monstru. La câteva secunde după ce arbitrul a oprit lupta, rusul a sărit gardul cuștii și l-a lovit pe unul dintre oamenii din stafful lui McGregor. A urmat o bătaie generală, iar o persoană din anturajul lui Nurmagomedov, Zubaira Tukhugov, a intrat în cușcă și l-a lovit pe Conor.

După toate evenimentele, președintele UFC, Dana White, a decis să nu-i dea în ring centura lui Nurmagomedov, iar apoi i-a reținut pentru moment bursa de meci. În cele din urmă, cei doi luptători au fost suspendați provizoriu de Nevada State Athletic Commission, începând cu 15 octombrie, până la finalizarea anchetei, iar membrii staffului rusului au fost și ei sancționați. Unul dintre ei, Zubaira Tukhugov, adică cel care lovit pe McGregor, a fost scos din gala în care urma să lupte și el pe finalul lunii octombrie. Drept urmare, Nurmagomedov a amenințat că părăsește promoția UFC, datorită solidarității pe care o are față de membrii echipei sale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: