image
Sursa foto: Jurnal.md

Un motociclist a provocat un accident în urma căruia a decedat un bărbat cu vârsta de 46 de ani

Un motociclist care conducea în stare de ebrietate a provocat un accident în urma căruia a decedat pasagerul de pe motocicletă, un bărbat în vârstă de 46 de ani. Acesta a fost abandonat în mijlocul drumului și a fost luat de o ambulanță, după ce șoferul unui automobil l-a observat pe acostament și a chemat ambulanța.

Accidentul s-a produs în noaptea de 28 iunie, la ora 02:00, în satul Beleavinți, raionul Briceni. Conducătorul unei motociclete de model Alpha, în vârstă de 36 de ani, avea un pasager în vârstă de 46 de ani pe motocicletă. La un moment dat a pierdut controlul asupra mijlocului de transport și s-a tamponat într-un gard. Motociclistul a părăsit locul accidentului. În jurul orelor 02:20, șoferul unui automobil, care a observat bărbatul accidentat pe acostament, a chemat salvarea.

Echipa de medici sosită la fața locului a constatat decesul bărbatului. Poliția a identificat proprietarul motocicletei. Acesta a fost supus testului de alcoolemie și s-a constatat că avea o concentrare de 0,40 mg/l alcool în sânge. Motociclistul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: