image
Sursa foto: Getty Images

Restructurare la Real: 6 jucători importanţi pleacă iar în schimbul lor pot ajunge cei mai căutaţi jucători din lume

180 de milioane de euro este preţul lui Erling Haaland stabilit de formaţia din Bundesliga. Mbappe a fost adus de PSG de la Monaco în urmă cu 4 ani pentru aceeaşi sumă de 180 de milioane de euro.

Real Madrid se pregăteşte de o adevărată restructurare după sezonul slab prin care trece. Presa spaniolă anunţă că 6 jucători importanţi vor părăsi echipa, iar în schimbul acestora sunt aşteptaţi să ajungă 2 dintre cei mai căutaţi jucători din lume.

Conform celor de la Mundo Deportivo, Real doreşte să îi aducă pe Erling Haaland de la Borussia Dortmund şi pe Kylian Mbappe de la PSG. Real este gata să se despartă de Gareth Bale, Isco, Raphael Varane, Eden Hazard şi Sergio Ramos pentru a face loc celor 2 jucători pe care doreşte să îi aducă şi pentru a putea respecta regula fair-play-ului financiar.

180 de milioane de euro este preţul lui Erling Haaland stabilit de formaţia din Bundesliga. Mbappe a fost adus de PSG de la Monaco în urmă cu 4 ani pentru aceeaşi sumă de 180 de milioane de euro. Neymar rămâne cel mai scump transfer din istorie. PSG a plătit pentru jucătorul brazilian suma de 222 de milioane de euro clubului Barcelona.

Citeşte mai mult despre

comentarii: