image
Sursa foto: Profimedia

Kylian Mbappe s-a decis asupra viitorului său! Când urmează să facă marele anunț starul francez

Aflat în ultimele șase luni de contract cu PSG, Kylian Mbappe (23 de ani) a fost disputat în ultima perioadă de Real Madrid, însă starul francez a evitat să dea un răspuns final, în ciuda speculațiilor.

Mbappe a vorbit despre viitorul său și a dezvăluit că aproape a luat o decizie finală în acest sens. Cu toate acestea, fotbalistul PSG-ului nu a dorit să își comunice deocamdată hotărârea, însă a anunțat că va trasmite ce va face din sezonul viitor înaintea meciurilor Franței din luna iunie.

"Nu pot să spun nimic despre viitorul meu, dar veți ști foarte curând... este aproape decis. Nu este momentul potrivit să-mi anunț viitorul, dar da, da… decizia mea este aproape gata. Voi anunța oficial decizia mea cu privire la viitor înainte de a mă alătura naționalei Franței în iunie”, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Chiar dacă s-a vehiculat că fotbalistul încă se gândește dacă să facă mutarea în La Liga sau să își prelungească înțelegerea cu formația din Paris, jurnalistul Fabrizio Romano a dezvăluit pe Twitter că Real Madrid este mai optimistă ca niciodată.

Se pare că Mbappe a discutat cu oficialii formației madrilene în timpul vizitei sale la Madrid, atunci când a fost surprins de jurnaliștii spanioli alături de Achraf Hakimi.

Potrivit Mundo Deportivo, Kylian Mbappe a fost văzut alături de reprezentanți ai celor de la Real Madrid într-un restaurant cunoscut din capitala Spaniei.

Le Parisien a anunțat că la Madrid se sărbătorește deja reușita transferului lui Kylian Mbappe și se pare că anunțul ar putea fi făcut la finalul săptămânii, când sezonul din Ligue 1 se va încheia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: