image
Sursa foto: Profimedia

Lewandowski i-a cucerit pe jucătorii de la Barcelona: "Deşi are 34 de ani, pare că are 20"

Robert Lewandowski, care a împlinit 34 de ani în ziua meciului, și Pedri (19 ani) au fost singurii jucători ofensivi ai Barcelonei rămaşi tot meciul pe teren la victoria categorică obţinută cu Real Sociedad, în deplasare, scor 4-1.

Printre marcatorii catalanilor s-a aflat şi Lewandowski, cel care a reuşit o dublă, iar integrarea fotbalistului polonez i-a impresionat pe coechipierii săi.

"Deși are 34 de ani, oare că are doar 20. Este o nebunie ce goluri a marcat și mai ales cum joacă pentru echipă, ceea ce ne ajută foarte mult", a declarat la finalul meciului Pedri, citat de fcbarcelonanoticias.

La finalul meciului, arbitrul Montero a glumit cu Lewa, căruia i-a spus să aibă "grijă la ceas", aluzie la momentul în care i-a fost furat ceasul de pe mână.

Barcelona s-a impus categoric în meciul din deplasare contra lui Real Sociedad, scor 4-1, în cadrul etapei secunde din La Liga. Un teren pe care catalanii întotdeauna au avut probleme.

Oaspeţii au deschis scorul încă din primul minut, prin Lewandowski, ajuns pe Camp Nou vara aceasta. A fost primul gol oficial marcat de polonez în tricoul blaugrana.

Gazdele au dat replica după doar 5 minute, prin Isak, care a profitat de o greșeală a lui De Jong. Barcelona a revenit în avantaj în repriza a doua, după golul lui Dembele din minutul 66.

Lewandowski a reușit "dubla" trei minute mai târziu, iar scorul final a fost stabilit de către Ansu Fati, care a punctat în minutul 78.

În urma acestui rezultat, Barcelona a urcat pe locul 5 în La Liga, cu 4 puncte după primele două etape.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: