image
Sursa foto: newton.md

Cum să cumperi locuința perfectă lângă parc în câțiva pași simpli

Complexul NEWTON HOUSE Grădina Botanică îți oferă posibilitatea de a procura apartamentul visurilor cu numai 4700 € prima rată, pe o perioadă de 5 ani, fără comisioane, fără implicarea băncii, doar cu buletinul.

Încă ai convingerea că achiziția unui apartament este un proces îndelungat și complicat? La prima vedere, pare un întreg maraton și tu nu ai timp și nervi de irosit pe drumuri. De obicei, ai nevoie de o listă interminabilă de acte, aprobări la bancă, instituții financiare, timp pierdut care nu-ți garantează că vei obține finanțare și chiar dacă o vei obține, bucuria nu e de lungă durată, deoarece te alegi cu dobândă, comisioane ascunse și alte costuri suplimentare.

Ce-ai zice să devii proprietarul unui apartament într-o oră, doar cu buletinul de identitate?

Cu NEWTON HOUSE Grădina Botanică este simplu, comod și plăcut să cumperi propria locuință!

newton.mdnewton.md

Care este drumul de la vis la cumpărarea unui apartament?

Acum ești mai aproape decât crezi de visul de a avea propriul apartament în cel mai modern complex rezidențial de la Botanica. Procesul de cumpărare are loc în doar șase pași simpli:

1. Dorința ta și alegerea unui partener de încredere

2. Programarea vizitei la biroul de vânzări

Vizitează oficiul de vânzări de pe str. Grădina Botanică 18, pentru a face cunoștință cu proiectul și a găsi răspuns la toate întrebările. Analizează ofertele împreună cu managerul, alege planimetria convenabilă, vederea, etajul preferat, locul de parcare comod în subterană și spațiul pentru depozitarea lucrurilor personale. Oferta personalizată se realizează în funcție de nevoile, cerințele, bugetul și personalitatea ta.

3. Rezervarea apartamentul cu 1000 €

Contractul de rezervă implică plata unui avans de 1000 € și completarea informațiilor necesare în mapa personală a clientului, direct în oficiul de vânzări. Actul necesar pentru rezervare este doar buletinul de identitate. Da, da, ai citit corect. Nu ai nevoie de certificat de salariu, nu este necesară implicarea băncii, nu stai la coadă nicăieri și nu ai nicio grijă în plus.

4. Semnarea contractului de vânzare-cumpărare la notar

În prealabil se avizează toate informațiile, numele și adresa notarului. Te prezinți obligatoriu la notar ca să închei contractul de vânzare-cumpărare a bunului imobil în construcție în termen de zece zile calendaristice din data în care ai fost notificat telefonic și prin sms, inclusiv prin notificările expediate către persoana de încredere.

5. Achitarea primei rate la bancă

Achitarea primei rate se poate de făcut chiar în aceeași zi. Achitările la bancă se efectuează în valută națională (lei), conform cursului BNM în ziua plății. Achitările în euro sunt admise doar prin transfer de peste hotarele țării.

6. Înregistrarea la ASP (Agenția Servicii Publice)

Înregistrezi bunul imobil la cadastru pentru a obține siguranța că ai drepturi depline asupra proprietății.

newton.mdnewton.md

Reprezentanții diasporei beneficiază de condiții avantajoase de achiziție

Dacă ești peste hotare, NEWTON HOUSE Grădina Botanică corespunde ideal necesităților tale de a procura un apartament. Există mai multe modalități prin care poți face achiziția:

➔ Ai posibilitatea să rezervi apartamentul online, fie o poate face o rudă sau o persoană de încredere direct la oficiul de vânzări.

➔ Dacă planifici să revii acasă în decurs de 2 luni de la rezervare, atunci managerul te poate aștepta și chiar organiza întregul procesul de tranzacție într-o singură zi.

➔ Dacă nu ai posibilitatea să vii în Moldova, atunci este posibil să faci o procură la consulatul sau ambasada din țara în care te afli — pentru a împuternici o persoană de încredere să îți reprezinte interesele în procurarea bunului imobil în numele tău.

➔ De asemenea, ai putea încredința complet înregistrarea apartamentului unei rude sau persoane foarte apropiate. Aceasta va parcurge întreg procesul de cumpărare de sine stătător.

newton.mdnewton.md

Prin intermediul celei mai convenabile metode de achitare, NEWTON HOUSE Grădina Botanică este mai aproape și te ajută să îți împlinești mai ușor visul de a avea propriul loc pe care să-l numești ACASĂ

Beneficiază de metoda unică de achitare:

● În rate

● Pe un termen de 5 ani

● Prima rată minimă de 10%

● Fără dobândă

● Cu 0% comision

● Fără certificat de salariu

● Fără gaj, fără implicarea băncii, doar cu buletinul, direct de la dezvoltator.

Procură propria locuință în cel mai contemporan complex rezidențial de la Botanica prin cea mai comodă metodă de achitare pentru tine și familia ta. Solicită o consultație la numărul: 076 01 50 67. Vizitează oficul de vânzări de pe str. Grădina Botanică 18 (peste drum de intrarea în parcul Grădina Botanică). Accesează site-ul: newton.md/botanica

Noutăţile partenerilor

comentarii: