image
Sursa foto: Digi24

Medic din România ucisă în Germania; Poliția l-a reținut pe fostul iubit pe care l-a părăsit recent

Crimă oribilă în Germania, unde trupul unei românce de 35 de ani, medic la un spital din orașul Fulda, landul Hessa, a fost descoperit în curtea din spatele locuinței sale, transmite Digi24.

Elena K. a fost găsită moartă, înjunghiată în regiunea gâtului, luni dimineață, în jurul orei 8:00. Se pare că a fost ucisă când se întorcea acasă, de la spital, potrivit Bild.

Colegii și vecinii sunt șocați de vestea tristă. Elena era foarte apreciată în spitalul în care lucra, iar vecinii știu că era și o mamă devotată pentru fiul ei de doi ani.

Elena era specializată în chirurgie generală și lucra la spitalul din Fulda de 10 ani: „Este groaznic. Suntem cu toții șocați și nu ne vine să credem ce s-a întâmplat. Elena era foarte atentă cu pacienții”, a declarat un coleg pentru presa locală.

La câteva ore după ce a fost descoperit trupul neînsuflețit al medicului, poliția a reținut un suspect - fostul iubit al Elenei, un bărbat de 30 de ani. Potrivit anchetatorilor, cei doi au avut o relație agitată, iar femeia a decis să-l părăsească recent.

Se pare că luni dimineață bărbatul a așteptat-o în fața locuinței și, după o ceartă scurtă, a înjunghiat-o.

Elena locuia în Germania împreună cu mama și fiul ei de doi ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: