image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Crima de la Botanica: Principalul suspectul care și-ar fi înjunghiat vecinul în urma unui conflict, reținut // VIDEO

Noi detalii despre crima din sectorul Botanica, unde un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost înjunghiat mortal de un vecin, după ce între aceștia s-a iscat un conflict. Principalul suspect în vârstă de 60 de ani a fost reținut și riscă ani grei de pușcărie.

Polițiștii au fost alertați în seara zilei de 6 iulie despre faptul că în curtea unui bloc de locuit de pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica, s-a iscat un conflict între doi bărbați, care ulterior a degenerat în bătaie, fiind solicitat și un echipaj medical.

La fața locului s-a stabilit că victima, un bărbat în vârstă de 33 de ani și bănuitul de 60 de ani, au ieșit în curtea blocului de locuit, între ei s-a iscat un conflict. Ulterior în urma conflictului individul având asupra sa un cuțit , a aplicat mai multe lovituri pe suprafața corpului victimei, care ulterior în urma plagilor de cuțit primite, a decedat până la sosirea ambulanței.

Suspectul a fost încătușat și escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor unde acesta și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru ,,Omor”. Acum acesta riscă pedeapsă de până la 15 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: