image
Sursa foto: Jurnal.md

Scandalul în jurul Autogării Centrale Chișinău ia amploare

După ce în iarnă se plângeau că le este împiedicată activitatea, acum reprezentanții Autogării Centrale Chișinău, care dețin spațiile comerciale din preajmă, spun că sunt victimele unui atac rider. Ar fi vorba de o schemă bine pusă la punct de administrația "Gărilor auto moderne". Cei vizați pledează nevinovați și spun că la mijloc ar fi niște datorii de milioane.

Reprezentanții companiei spun că în doi ani, 2014 și 2015, au făcut investiții de zeci de milioane de lei în terenul pe care l-au luat în folosință pentru 49 de ani. Și nu doar.

Acum, considerați hărțuiți prin diferite proceduri, ar putea rămâne și fără investițiile pe care le-au făcut, dar și fără afacere. Totul ar fi o schemă de deposedare a firmei, spune avocatul companiei.

Acum, aflați în litigiu, reprezentanții companiei au depus mai multe plângeri la Procuratura Generală.

Administrația "Gărilor auto moderne" spune că toate se trag de la datoriile de milioane de lei pentru chirie și întreținere, iar acuzațiile sunt catalogate drept nefondate.

Reprezentanții companiei care deține spațiile comerciale din jurul Autogării Centrale Chișinău spun că sunt gata să meargă la CEDO, dacă aici nu vor obține câștig de cauză.

Noutăţile partenerilor

comentarii: