image
Sursa foto: Getty Images

Salariul imens cu care îl ademeneşte PSG pe Sergio Ramos. Ce vrea jucătorul ca să rămână la Real

Sergio Ramos, 34 de ani, ar putea ajunge la PSG, iar oferta şeicilor este cu mult peste ce e dispus Real Madrid să-i dea. Şi ca bani, şi ca durată!

Anunţul că Sergio Ramos şi Real Madrid ar fi ajuns la un acord a apărut în mai multe rânduri în presa din Spania, dar nici una dintre părţi nu a a confirmat.

Iar în ultima vreme au reapărut ştirile că acordul este departe de a fi finalizat şi că PSG a intrat pe fir şi ţine morţiş să-l transfer.

Conform jurnaliştilor de la AS, campioana Franţei e dispusă să-i dea un salariu de 20 de milioane de euro pe an şi trei sezoane contract. Iniţial s-a vorbit despre doi ani şi 15 milioane de euro pe sezon, dar ofertă ar fi fost mărită!

Salariul actual al căpitanului de la Real este de circa 12 milioane de euro, net, iar Florentino Perez vrea să-i ofere un an de contract plus opţiune pe încă unul.

Spaniolul invocă regula nescrisă că la Real jucătorilor peste 30 de ani li se reînonoiesc contractele din an în an. A existat o singură excepţie, Cristiano Ronaldo, când avea 31 de ani.

În plus, clubul francez este gata să plătească şi o primă de instalare consistentă pentru că jucătorul ar ajunge liber de contract la Paris, în vara lui 2021.

Ramos insisită să rămână la Real cel puţin doi ani şi vrea să semneze noua înţelegere imediat şi pentru a avea linişte înaintea EURO 2020. De asemenea, visul lui Ramos este să poarte banderola lui Real Madrid şi după ce noul Santiago Bernabeu va fi gata în vara lui 2021. Pentru că se anunţă ceva de vis!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: