image
Sursa foto: Getty Images

Surpriză pe piaţa transferuri: Chelsea ar urma să-l scoată la vânzare pe Thibaut Courtois

Thibaut Courtois ar urma să fie scos la vânzare de Chelsea, după ce oficialii clubului s-au săturat de negocierile pentru prelungirea contractului. Este o veste bună pentru Real Madrid şi PSG, cluburi care-l doresc cu insistenţă.

Oficialii lui Chelsea au negociat constant în ultima perioadă cu Thibaut Courtois, însă portarul de 26 de ani a refuzat până acum să-şi pună semnătura pe un nou contract. Sky Sports anunţă că şefii lui Chelsea s-au săturat de toată această situaţie şi Thibaut Courtois ar urma să fie pus pe lista de transferuri.

Internaţionalul belgian mai are un an de contract şi londonezii îşi doresc să obţină ceva bani în schimbul său, deoarece îl pot pierde gratis în vara viitoare. Este o ştire care va fi primită cu multă bucurie la Madrid şi Paris. Real şi PSG încearcă de mai mult timp să-l transfere, însă Chelsea a refuzat să-l vândă.

În locul lui Courtois, Chelsea l-ar dori pe Alisson Becker - portar care a impresionat la AS Roma - dar care, de asemenea, este curtat de mai multe cluburi mari din Europa. Potrivit Daily Mail, pe listă ar mai fi şi Jack Butland, care este sub contract cu Stoke.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: