image
Sursa foto: Profimedia

Din ridicol, în și mai ridicol. Ce salariu i-a oferit Barcelona lui Gavi și ce îi propune o altă super echipă

Barcelona continuă să se facă de rușine în "cazul Gavi". După ce au uitat, pur și simplu, să-i trimită mailul cu oferta de prelungire a contractului, șefii catalani "lovesc" din nou.

Iar acum intervine ridicolul, pentru că Liverpool i-a propus un salariu de 4 ori și jumătate față de oferta Bracelonei: 9 milioane de euro, față de doar două milioane.

Astfel, având în vedere că Gavi (17 ani) este unul dintre cei mai promițători mijlocași ai momentului și face deja furori în națoinala Spaniei, presa spaniolă consideră că e rușinos să i se ofere acum un salariu atât de mic.

E adevărat că Barca stă extrem de prost la capitolul financiar, cu salarii plafonate la 10 milioane de euro, însă cazul puștiului Gavi a lăsat mască pe toată lumea.

De altfel, conform publicației Si, reprezentanții lui Gavi au refuzat oferta Barcelonei, iar Liverpool a intervenit. "Cormoranii" sunt dornici să achite clauza de reziliere, care se ridică la 50 de milioane de euro.

Dacă Gavi ar semna prelungirea, noua clauză ar deveni un miliard de euro.

Pentru a lăsa totuși o portiță deschisă, agenții lui Gavi au propus Barcelonei ca salariul mijlocașului să crească an de an în cei 4 ani din noul contract.

În plus, față de cele 2 milioane de euro propuse de Barca, Gavi ar dori 4 milioane. Astfel, an de an, salariul ar urma să crească cu un milion de euro, cu opțiunea de a-și renegocia oricând acordul. Acum se așteaptă răspunsul clubului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: