image
Sursa foto: rbk.ru

S-a stins din viață interpretul Pierre Narcisse, renumit pentru piesa „Шоколадный заяц”

Cântărețul rus de origine camerună, Pierre Narcis, s-a stins din viață la vârsta de 46 de ani. Despre aceasta a anunțat familia intrepretului pe rețelele de socializare. Pierre era cunoscut pentru hitul anilor 2000, „Шоколадный заяц”.

Rudele lui Pierre Narcisse au făcut tragicul anunț pe rețelele de socializare, însă nu au precizat și motivul care i-a provocat decesul artistului în vârstă de 46 de ani.

Pierre Narcisse s-a născut în Camerun, pe data 19 februarie 1977. În copilărie, a jucat fotbal, iar la 13 ani a început să studieze saxofonul. La începutul anilor '90, a format prima sa trupă, alături de care cânta în cluburi. După ce s-a mutat în Rusia, a fost admis la Universitatea de Stat din Moscova, la facultatea de jurnalism. În 2000, acesta a participat la câteva ediții ale show-ului televizat „12 telespectatori înfuriați” și „MTV Rusia”, în calitate de participant, iar în martie 2001, a prezentat ediția specială a emisiunii, înlocuind-o pe prezentatoarea Iana Ciuricova.

A câștigat o uriașă popularitate după ce a participat în cadrul proeictului „Fabrica de stele - 2”, cea mai celebră compoziție muzicală a sa devenind piesa „Шоколадный заяц”. La sfârșitul anului 2004, a fost lansat primul al lui Pierre Narcisse, care a fost intitulat tot „Шоколадный заяц”. În anul 2006, a primit distincția de „Artist Emerit al Ingușetiei”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: