image
Sursa foto: Getty Images

Mega-lovitura pe care vrea să o dea Jose Mourinho la Roma: un star al lui Real, pe listă! Suma cerută de madrileni

Jose Mourinho a fost demis de Tottenham pe 19 aprilie, însă la scurt timp s-a înțeles deja cu noua echipă, AS Roma.

Antrenorul portughez va prelua formația din Serie A la finalul acestui sezon, când îl va înlocui în mod oficial pe Paulo Fonseca, dar deja începe să creioneze strategia, cel puțin din punct de vedere al transferurilor, pentru mercato-ul din vară.

Potrivit Diario Gol, Jose Mourinho și Tiago Pinto, directorul sportiv al Romei, au stabilit prima țintă importantă a clubului pentru perioada de transferuri din vară: Isco, mijlocașul ofensiv spaniol al lui Real Madrid.

Isco nu se mai află în grațiile lui Zinedine Zidane, dovadă șansele puține pe care le-a primit în ultimele sezoane, iar un transfer încă din vară, cu un an înaintea expirării contractului cu Real Madrid, reprezintă o variantă agreată de toate părțile.

Real Madrid ar solicita aproximativ 30.000.000 de euro pentru a-l ceda pe Isco, jucător care s-ar mai afla și pe lista celor de la Sevilla, care, însă, nu sunt dispuși să achite mai mult de 15.000.000 de euro.

Isco, fotbalist legitimat la Real Madrid din 2013, când s-a transferat de la Malaga, pentru 30.000.000 de euro, a bifat 27 de apariții pentru formația antrenată de Zinedine Zidane în acest sezon, dintre care doar 10 din postura de titular.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: