image
Sursa foto: Profimedia

Leo Messi nu este lăsat să celebreze câștigarea Cupei Mondiale de PSG. Decizia luată de francezi

După ce s-a speculat cu privire la o posibilă prezentare a trofeului Cupei Mondiale de către Leo Messi pe Parc de Princes, la revenirea sa la PSG, acum francezii au luat decizia.

Chiar s-a vorbit și despre o cerință a sud-americanului în acest sens, însă nimic nu a fost confirmat oficial.

Șefii campioanei Franței au decis însă să nu-i permită lui Leo Messi o astfel de celebrare pe Parc de Princes, mai ales în contextul în care trofeul a fost câștigat după o finală împotriva naționalei "Cocoșului Galic".

Conducătorii lui PSG consideră că primirea făcută atacantului la primul antrenament, de după Cupa Mondială, acolo unde jucătorii au făcut o "gardă de onoare", iar Luis Campos l-a premiat simbolic cu un trofeu din partea clubului, a fost suficientă, notează presa din Hexagon.

PSG urmează să joace pe teren propriu contra celor de la Angers, miercuri seară.

Leo Messi este anunțat printre titulari, pentru prima dată când revine pe teren după succesul obținut la turneul final din Qatar.

Părțile au ajuns deja la un acord verbal pentru prelungirea înțelegerii și mai sunt de pus la punct ultimele detalii, ceea ce se va întâmplă până la finalul acestei luni, când Jorge Messi, tatăl și agentul jucătorului, va merge la Paris.

Spaniolii de la Marca scriu că Lionel Messi va avea un ”contract messianic”, superior celui actual, care, din punct de vedere financiar, era oricum impresionant.

Lionel Messi are acum un salariu anual de 30 de milioane de euro pe an la PSG. Chiar dacă argentinianul a ajuns la 35 de ani, va avea în noul contract un salariu mai mare, situație la care a contribuit în principal statutul de câștigător al Cupei Mondiale.

În întâlnirea care va avea loc în următoarele săptămâni va fi stabilită și durata noii înțelgeri. În vara lui 2021, Lionel Messi a semnat un contract pe doi ani cu PSG, ceea ce este de așteptat să se întâmple și acum. O altă variantă luată în calcul de părți este un angajament pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: