image
Sursa foto: Mundo Deportivo

Afacerea verii în fotbalul mondial: Spaniolii scriu că au bătut palma

Atletico Madrid își dorește să nu-l piardă pe Antoine Griezmann, jucător ofertat de Barcelona încă din vara trecută, însă conducătorii clubului de pe "Wanda Metropolitano" au găsit un înlocuitor pentru atacantul francez. Madrilenii vor să-l transfere de la PSG, noua campioană din Franţa, pe Edison Cavani, cel mai bun marcator din istoria grupării pariziene în Ligue 1.

Conform Mundo Deportivo, atacantul uruguayan a ajuns chiar la o înțelegere cu Altetico Madrid. Cavani este dispus să renunţe la salariul de la PSG, de 12 milioane de euro pe sezon, pentru a semna cu formaţia care ocupă, în prezent, locul doi în La Liga.

Atletico l-a dorit pe Cavani încă din 2016, iar atacantul s-a declarat atunci foarte încantat. Colegul "Matadorului" de la naţionala Uruguayului, Diego Godin, a fost cel mai dornic să fie coechipier şi la echipa de club cu Edinson Cavani.

Antoine Griezmann mai are contract cu Atletico Madrid până în vara lui 2022, însă clauza de reziliere scade, la finalul sezonului, la 100 de milioane de euro, sumă pe care Barcelona o consideră acceptabilă. Ultima ofertă a Barcelonei: 85 de milioane de euro + Andre Gomes sau Aleix Vidal.

Edinson Cavani joacă la PSG din vara anului 2013, cand a fost vandut de Napoli pentru 64,5 milioane de euro, fiind cel mai scump transfer din Ligue 1 la acel moment. Atacantul mai are contract până în 2020 și recent a declarat că exclude să plece la finalul sezonului, dar nici nu ia în calcul, pentru moment, prelungirea înţelegerii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: