image
Sursa foto: Getty Images

"Era post-Ronaldo", mai grea decât se așteptau cei de la Juventus?! "Allegri îți dă impresia că e confuz"

Juventus a reușit să învingă în ultima etapă, dar situația din clasament nu este una care să facă cinste fostei campioane a Italiei.

"Bătrâna doamnă" a intrat în "era post-Ronaldo" la finalul lunii august, atunci când portughezul a fost cedat la Manchester United.

Recunoscut ca unul dintre cei mai talentați jucători italieni al aniilor 2000, Antonio Cassano a vorbit despre situația de la Juventus. Fostul atacant a lucrat cu Allegri la Milan, însă crede că tehnicianul e depășit la momentul actual.

"Juventus a jucat obscen. Spezia a pus presiune pe Juventus, dacă reușeau să facă 3 la 1, meciul era gata. Spezia e o echipă care valorează de 50 de ori mai puțin decât cea condusă de Allegri. Golurile primite au fost din cauza unor jucători care gafează dar Allegri nu-i vede, îți dă impresia că e confuz.

Nu înțeleg ce joacă Juve, mă îngrijorează mult. Au câștigat, dar o să se chinuie să termine în top 4 dacă o să continue așa. Sunt cea mai bună echipă din toate punctele de vedere, dar astăzi sunt la 10 puncte distanță de lider. Joacă slab, sunt pasivi, suferă mult.

Nu există idei, le lipsește personalitatea. Înainte erau campioni și câștigau meciuri. Ronaldo a marcat peste 100 de goluri aici, Higuain a marcat și el mult, la fel și Dybala, în trecut", a spus Antonio Cassano, conform football-italia.net.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: