image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid sărbătorește deja transferul lui Kylian Mbappe! Când ar putea fi făcut anunțul oficial

Viitorul lui Kylian Mbappe (23 de ani) este în continuare incert, chiar dacă în presa internațională se vehiculează că transferul său la Real Madrid este iminent.

Cei de la Real Madrid sunt din ce în ce mai siguri că din vară Kylian Mbappe va îmbrăca echipamentul echipei.

Chiar dacă s-a vehiculat că fotbalistul încă se gândește dacă să facă mutarea în La Liga sau să își prelungească înțelegerea cu formația din Paris, jurnalistul Fabrizio Romano a dezvăluit pe Twitter că Real Madrid este mai optimistă ca niciodată.

Se pare că Mbappe a discutat cu oficialii formației madrilene în timpul vizitei sale la Madrid, atunci când a fost surprins de jurnaliștii spanioli alături de Achraf Hakimi.

Potrivit Mundo Deportivo, Kylian Mbappe a fost văzut alături de reprezentanți ai celor de la Real Madrid într-un restaurant cunoscut din capitala Spaniei.

Le Parisien a anunțat că la Madrid se sărbătorește deja reușita transferului lui Kylian Mbappe și se pare că anunțul ar putea fi făcut la finalul săptămânii, când sezonul din Ligue 1 se va încheia.

Există informații care susțin că madrilenii au imprimat, deja, aproximativ 20.000 de tricouri cu numele starului francez. Gestul este privit drept o garanție a faptului că transferul se va realiza curând.

Săptămâna trecută, Kylian Mbappe a petrecut câteva zile relaxante la Madrid, în compania a trei colegi de la Paris Saint Germain - Sergio Ramos, Achraf Hakimi și Keylor Navas - toți trei foști jucători la Real Madrid.

Potrivit ”Mundo Deportivo”, clubul spaniol a pregătit deja o primă serie de tricouri cu numele campionului mondial Kylian Mbappe, de 20.000 de unități. Clubul ”Los Blancos” plănuiește să pună aceste tricouri în vânzare chiar în ziua anunțului oficial al transferului, fiind sigur că se vor vinde precum pâinea caldă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: