image
Sursa foto: Getty Images

Surpriză mare! Manchester United ar putea câştiga lupta cu Real Madrid şi Barcelona pentru transferul lui Haaland

Erling Braut Haaland este jucătorul la modă în fotbalul european. Norvegianul ar putea ajunge în Premier League, la Manchester Untied.

Deşi Real Madrid şi FC Barcelona par favorite în ceea ce priveşte achiziţionarea lui Erling Braut Haaland, presa din Anglia anunţă că Manchester United a intrat puternic în cursa pentru semnătura jucătorului de la Dortmund.

Express scrie că relaţiile oficialilor lui United cu Mino Raiola (agentul jucătorului) îl apropie pe Haaland de gruparea de pe Old Trafford.

Mai exact, clubul britanic este singurul dispus să-i asigure agentului un comision suculent de 23 de milioane de lire sterline. Haaland este dorit atât de Real Madrid, cât şi de FC Barcelona, dar cei doi giganţi din Spania nu sunt de acord să ofere un comision atât de mare lui Mino Raiola.

Borussia Dortmund ar cere aproximativ 130 de milioane de euro pentru transferul lui Erling Braut Haaland. Norvegianul este unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din fotbalul mare şi este cotat la 110 milioane euro. Atacantul de 20 de ani a marcat 33 de goluri în 32 de mecuri în actuala stagiune, reuşind totodată să ofere opt pase decisive pentru coechipierii săi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: