image
Sursa foto: Getty Images

Înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo e "urmașul lui Erling Haaland". Manchester United e gata de marea lovitură

Manchester United este dispusă, în cele din urmă, să-l lase pe Cristiano Ronaldo să plece, însă în ultimele luni, "diavolii" și-au făcut temele și i-au găsit înlocuitor.

Presa britanică susține că scouterii lui United l-au monitorizat pe Benjamin Sesko, de la Salzburg și au rămas impresionați, mai ales că atacantul de doar 19 ani a reușit niște execuții magnifice în ultima vreme.

De altfel, el a marcat în ultimele 3 deplasări pentru naționala Sloveniei, cu Serbia, Norvegia și Suedia. Cu suedezii, golul a fost o adevărata bijuterie.

Benjamin Sesko este văzut de Salzburg drept "urmașul lui Erling Haaland", pe care austriecii l-au vândul la Dortmund în ianuarie 2020, pentru 20 de milioane de euro.

Sesko impresionează și prin înălțimea sa, 1.95 m, la fel ca Haaland, care a plecat de la Dormund la City în această vară, pentru 60 de milioane de euro.

Numai că Sesko a semnat deja un precontract cu Leipzig, acolo unde va ajunge în iulie 2023, iar suma transferului este de 24 de milioane de euro. Nemții ar putea însă să fie convinși doar cu o ofertă imensă.

Cota actuală de piață a lui Sesko este de 20 de milioane de euro, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

De Sesko se mai interesează Chelsea, Bayern și Real Madrid.

2.5 milioane de euro a plătit Salzburg pentru Sesko în 2019, când atacantul avea doar 16 ani. A fost apoi împrumutat doi ani la Liefering, iar din iulie 2021 a revenit la Salzburg.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: