image
Sursa foto: Jurnal.md

FOTO // Cei doi suspecți care ar fi omorât cu bestialitate o fetiță de 2 ani, aduși în fața instanței

Procurorii cer 30 de zile de arest pentru tânăra de 19 ani, dar și iubitul acesteia, care ar fi omorât o fetiță de un an și zece luni, apoi i-au aruncat corpul într-o pădure din sectorul Ciocana al capitalei.

O decizie în acest sens urmează a fi luată de magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana. Luni poliția informa într-o conferință de presă că cei doi suspecți nu-și recunosc integral vina.

Fetița de un an și zece luni a fost înmormântată astăzi.

Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md

Amintim că fetița a fost lăsată pe data de 27 octombrie în grija unei cunoștințe de-a mamei sale. Pe data de 30 octombrie, la ora 17.00, mama copilei, o tânără de 19 ani, a sunat la 112 și a anunțat că fetița ei a dispărut în timp ce ea se afla la muncă. În urma audierei bonei, aceasta le-a zis oamenilor legii că a predat copilul unor rude de-ale femeii, informație care s-a dovedit a fi falsă în urma investigațiilor. După mai multe cercetări efectuate de oamenii legi s-a stabilit că copilul a fost ucis cu o deosebită cruzime, apoi aruncat într-o pădure.

Poliția a declarat luni că copilul a avut mai multe leziuni corporale, traumă cranio-cerebrală, organele interne și țesuturile moi lezate. Fetița a fost înțepată de mai multe ori cu furculița.

Dacă vor fi găsiți vinovați suspecții riscă de la 15 la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

Noutăţile partenerilor

comentarii: