image
Sursa foto: Jurnal.md

FOTO // Cei doi suspecți care ar fi omorât cu bestialitate o fetiță de 2 ani, aduși în fața instanței

Procurorii cer 30 de zile de arest pentru tânăra de 19 ani, dar și iubitul acesteia, care ar fi omorât o fetiță de un an și zece luni, apoi i-au aruncat corpul într-o pădure din sectorul Ciocana al capitalei.

O decizie în acest sens urmează a fi luată de magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana. Luni poliția informa într-o conferință de presă că cei doi suspecți nu-și recunosc integral vina.

Fetița de un an și zece luni a fost înmormântată astăzi.

Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md
Jurnal.mdJurnal.md

Amintim că fetița a fost lăsată pe data de 27 octombrie în grija unei cunoștințe de-a mamei sale. Pe data de 30 octombrie, la ora 17.00, mama copilei, o tânără de 19 ani, a sunat la 112 și a anunțat că fetița ei a dispărut în timp ce ea se afla la muncă. În urma audierei bonei, aceasta le-a zis oamenilor legii că a predat copilul unor rude de-ale femeii, informație care s-a dovedit a fi falsă în urma investigațiilor. După mai multe cercetări efectuate de oamenii legi s-a stabilit că copilul a fost ucis cu o deosebită cruzime, apoi aruncat într-o pădure.

Poliția a declarat luni că copilul a avut mai multe leziuni corporale, traumă cranio-cerebrală, organele interne și țesuturile moi lezate. Fetița a fost înțepată de mai multe ori cu furculița.

Dacă vor fi găsiți vinovați suspecții riscă de la 15 la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

comentarii: