Se pare că francezii îl doresc pe Sadio Mane, jucătorul lui Liverpool, care a câștigat Liga Campionilor sezonul trecut și care, tot în stagiunea precedentă, a fost foarte aproape să câștige titlul în Premier League cu formația "cormoranilor".

Vara trecută, jucătorul dorit pe Parc des Princes a fost Paulo Dybala, fotbalistul în vârstă de 26 de ani de la Juventus. Chiar dacă PSG a negociat mult cu oficialii "Bătrânei Doamne", nu s-a putut ajunge la un acord pentru sportivul argentinian.

Cei de la PSG apreciază mult profilul jucătorului din Senegal, care este foarte activ atât pe fază ofensivă, cât și defensivă. Mai mult, francezii apreciază că Mane dă dovadă de o mentalitate extraordinară.

Sadio Mane este considerat înlocuitorul perfect pentru Neymar la Paris, potrivit aceleiași surse.

Sadio Mane a început fotbalul la Generation Foot, din Senegal. A fost transferat în 2011 la FC Metz B, de unde a ajuns la prima echipă a francezilor. În 2012 a devenit jucătorul lui RB Salzburg pentru patru milioane de euro.

Africanul a plecat din Austria pentru 23 de milioane de euro, în Premier League, la Southampton. În 2016 a semnat cu actuala sa echipă, Liverpool, contra sumei de 41,2 milioane de euro.

Mane a adunat deja 144 de partide pentru Liverpool, în care a marcat de 72 de ori și a oferit 29 de assist-uri.