image
Sursa foto: jurnal.md

Peste 9500 de cetățeni ucraineni au traversat hotarul RM în ultimele 24 de ore; Peste 1300 sunt copii

În ultimele 24 de ore punctele de trecere a frontierei au fost traversate de 47 803 persoane, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de ieșire din Republica Moldova – 26 239 de traversări.

Cea mai tranzitată frontieră a fost cu România – 26 864 de traversări, la granița moldo - ucraineană fiind semnalate - 13 035 de treceri și alte 7 904 traversări - la frontiera aeriană. 

Cu referință la traversarea frontierei de către cetățenii Ucrainei, a fost consemnat un număr total de 9 654 de treceri, dintre care 4 869 - pe sensul de intrare în Moldova. Totodată, numărul de 1 356 au constituit trecerile minorilor ucraineni.

În 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat patru treceri ilegale ale frontierei de stat și două persoane care au încălcat regimul punctelor de trecere a frontierei;

Totodată a fost depistat un caz de trafic ilegal de bunuri și doi cetățeni străini care au încălcat termenul de ședere pe teritoriul R. Moldova.

Potrivit Poliției de frontieră, la această oră, punctele de trecere a hotarului activează în regim normal, fiind înregistrate valori minime în trafic. 

Noutăţile partenerilor

comentarii: