image
Sursa foto: captură video

Juventus - Lazio 2-2. Paulo Dybala a izbucnit în plâns după ultimul meci la Torino

Juventus Torino și Lazio Roma au remizat, scor 2-2 (2-0), luni seară, într-o partidă din cadrul etapei a 37-a din Serie A.

”Bătrâna Doamnă” a avut un avans de două goluri la pauză, grație reușitelor semnate de Dusan Vlahovic (min. 10) și Alvaro Morata (min. 36), dar nu a reușit să câștige cele trei puncte.

În actul secund, Lazio Roma a fost echipa mai ofensivă, mai motivată, iar răsplata a venit în finalul meciului. După ce Alex Sandro și-a înscris un autogol (min. 51), sârbul Milinkovic-Savic avea să marcheze la una dintre ultimele faze ale meciului (min. 90+5).

Pentru Paulo Dybala (28 de ani) și Giorgio Chellini (37 de ani) a fost ultimul meci jucat la Torino în calitate de fotbaliști ai lui Juventus. După fluierul final al partidei cu Lazio, cei doi jucători au fost aplaudați la scenă deschisă de suporteri, conducători și colegi.

Dacă Giorgio Chellini a venit alături de fetele sale și și-a stăpânit bine emoțiile, Paulo Dybala a plâns precum un copil. Argentinianul pleacă după șapte ani de la Torino, însă nu se cunoaște exact care este traseul său în continuare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: