image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid îl vrea pe Sadio Mane! Suma uriașă pe care Perez o oferă lui Liverpool

Liverpool s-ar putea despărți de unul dintre cei mai importanți jucători după acest sezon. Sadio Mane (27 de ani) este dorit de Real Madrid.

Zinedine Zidane vrea să ”betoneze” compartimentul ofensiv din sezonul următor și a pus ochii pe Sadio Mane, jucător care a impresionat cu prestațiile sale din ultimele două sezoane, notează englezii de la Mirror.

În schimbul lui Mane, o mai veche țintă a fostei campioane a Europei, oficialii madrileni sunt dispuși să ofere cel mult 140 de milioane de lire sterline, echivalentul a 158 de milioane de euro.

18 goluri și 12 pase decisive în 38 de partide sunt cifrele lui Sadio Mane în acest sezon pentru cei de la Liverpool, în toate competițiile.

Sadio Mane continuă să uimească. Unul dintre cei mai eficienți jucători ai lui Liverpool din acest sezon nu știa că va primi o medalie de campion în cazul în care ”cormoranii” vor câștiga campionatul.

”Cred că am auzit ieri că, în cazul în care vom câștiga campionatul, vom primi o medalie. Nu știam că se va întâmpla asta. Ca să fiu sincer, obiectivul nostru de la început a fost să câștigăm campionatul.

Dacă vom face asta, va fi grozav pentru club și pentru fani, dar eu mereu am spus că nu mă interesează (n.r. - medaliile), vreau doar să câștig campionatul pentru că e mult mai important”, a spus Sadio Mane, într-un interviu acordat pentru BBC.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: