image
Sursa foto: Profimedia

"Deja vu" în Bundesliga? Erling Haaland, pe urmele lui Robert Lewandowski. Nordicul ar putea ajunge la Bayern Munchen

Erling Haaland (21 de ani) este dorit de mai multe formații de top din Europa, iar în vară ar putea să plece de la Borussia Dortmund.

Norvegianul a impresionat în Bundesliga în ultimii doi ani și a devenit unul dintre cei mai apreciați fotbaliștii din lume.

Transferul lui Erling Haaland pare din ce în ce mai posibil, iar cluburile cele mai puternice ale lumii se luptă pentru semnătura lui. Chiar dacă s-a vorbit în presă despre faptul că Bayern Munchen nu este implicată în discuții, se pare că bavarezii au devenit interesați.

Acest fapt a fost confirmat chiar de președintele clubului, Oliver Kahn, care a recunoscut că Bayern Munchen se gândește la posibilitatea de a-l transfera pe norvegian. Totuși, Kahn a ținut să completeze că pentru momentul dat, pretențiile financiare sunt mult prea mari.

"Nu cred că ne-am face treaba bine dacă nu am lua în considerare un atacant atât de tânăr și bun. E un fotbalist excelent și promite mult pentru viitor. Totuși, aspectele financiare sunt mult peste tot ce ne putem noi imagina", a spus Oliver Kahn, conform presei din Germania.

Bavarezii au experiență în transferul jucătorilor de la Borussia Dortmund, după ce în ultimii ani Mario Gotze, Mats Hummells și Robert Lewandowski au făcut pasul către Bayern Munchen.

Polonezul s-a dovedit a fi cel mai inspirat transfer și a scris istorie pe Allianz Arena, iar acum fanii lui BVB se tem că Erling Haaland va avea același traseu.

În ultimele luni s-a vorbit foarte mult despre interesul celor doi granzi din La Liga, Real Madrid și Barcelona, pentru a-l transfera pe Erling Haaland, însă cluburile din Premier League nu se dau nici ele bătute.

Presa din Regat anunță că Manchester City a făcut o ofertă de 105 milioane de euro pentru nordic, bani în intră clauza de reziliere a atacantului, 75 de milioane de euro, iar restul urmează să fie comisioane plătite către Mino Raiola, agentul jucătorului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: