image
Sursa foto: captură video

Nuntă organizată în două țări diferite, din cauza COVID-19: Mireasa a stat în Norvegia, iar mirele în Suedia

O femeie din Norvegia s-a căsătorit cu un bărbat din Suedia, iar ceremonia a avut loc la granița dintre cele două țări. Oaspeții cuplului au stat de fiecare parte a frontierei, în conformitate cu restricțiile impuse pe fondul pandemiei de coronavirus, informează BBC.

Cuplul a decis să se căsătorească la granița dintre cele două țări, deoarece nu mai voia să aștepte ca restricțiile să fie ridicate. „Nu am vrut să schimbăm data… tot ce ne-am dorit era să ne căsătorim”, au declarat cei doi.

Pentru că Suedia a avut o abordare mult mai relaxată a restricțiilor impuse din cauza COVID-19, țările vecine, printre care și Norvegia, nu au inclus-o pe lista destinațiilor în care oamenii pot călători. În acest context, cei doi îndrăgostiți au decis să-și jure iubire eternă în mijlocul unei păduri din regiunea sud-estică Holebekk, Norvegia, chiar la granița cu Suedia. Fiecare a stat pe bucata de pământ a țării sale, despărțiți de o panglică albă și de rude și prieteni. Mireasa, Camilla Oyjord, a afirmat că ideea unei astfel de nunți i-a aparținut, însă, inițial, a privit totul ca pe o glumă.

Cu toate acestea, familiile mirilor și amicii acestora au fost încântați de această variantă. „Am vrut să devenim soț și soție! Dragostea învinge totul!”, a spus ea. Mirele, Alexander Clern, a declarat că nu credea că va veni cineva la acest eveniment, întrucât oamenii aveau de făcut o călătorie lungă prin pădure. Cu toate acestea, asistența a fost numeroasă.

Printre cei prezenți s-au numărat și doi polițiști, care au venit să se asigure că nimeni nu a trecut panglica. „Polițiștii au întrebat politicos dacă pot urmări ceremonia. Desigur, răspunsul nostru a fost „Da”, au spus tinerii căsătoriți, scrie libertatea.ro.

Noutăţile partenerilor

comentarii: