image
Sursa foto: zcj.ro

FOTO // Accident în România: Trei moldoveni morți; Printre victime un copil de șase ani, altul de 10 ani, internat în spital

Trei cetățeni ai Republicii Moldova, inclusiv un copil de 6 ani, au murit în urma unui accident rutier care a avut loc astăzi după-amiază în apropierea orașului Huedin, județul Cluj, iar un băiat de 10 ani este internat în spital.

Informația a fost confirmată de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), care a precizat că tragedia s-a produs după ce un autoturism s-a ciocnit cu un camion.

Victimele sunt trei cetățeni ai Republicii Moldova - doi adulți și un minor, un bărbat în vârstă de 28 de ani, o femeie în vârstă de 29 de ani și un copil în vârstă de 6 ani.

A patra persoană, cetățean moldovean, din automobilul implicat în accident, în vârstă de 10 ani, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca. Băiatul este conștient și a primit îngrijiri medicale.

Ambasada Republicii Moldova la București se află în contact cu autoritățile române pentru obținerea informațiilor privind circumstanțele producerii accidentului, precum și contactarea famiilor îndoliate.

zcj.rozcj.ro
zcj.rozcj.ro
zcj.rozcj.ro

Noutăţile partenerilor

comentarii: