image
Sursa foto: Universitatea de Stat

Universitatea de Stat din Moldova lansează site-ul aniversar dedicat celebrării a 75 de ani de la fondare

Astăzi Universitatea de Stat din Moldova (USM) a lansat site-ul aniversar dedicat celebrării a 75 de ani de la fondare.

La șapte decenii și jumătate de activitate USM propune o incursiune în trecutul său și vă invită să descoperiți absolvenții săi de succes și personalitățile care s-au învrednicit de titlul Doctor Honoris Causa.

De asemenea, aveți posibilitatea să depănați cele mai frumoase amintiri vizualizând galeria de fotografii realizate la evenimentele organizate de comunitatea universitară.

Dacă sunteți student sau absolvent al Universității de Stat din Moldova și doriți să transmiteți un mesaj de felicitare pentru Alma Mater, în contextul aniversării a 75-a de la fondare o puteți face expediind un mesaj video sau text la următoarea adresă electronică: [email protected] . Mesajul dvs. va fi postat pe site-ul aniversar la rubrica mesaje de felicitare.

Elaborarea paginii web aniversare face parte dintr-un program amplu de acțiuni, desfășurat de USM pe parcursul anului 2021.

Amintim că în perioada 24 septembrie – 11 noiembrie, Universitatea de Stat din Moldova organizează mai multe activități educaționale, științifice și culturale. Programul evenimentelor poate fi vizualizat aici.

Universitatea de Stat din Moldova este prima instituție de învățământ superior cu statut de universitate înființată în Republica Moldova. Fondată la 1 octombrie 1946, cu denumirea inițială de Universitatea de Stat din Chișinău, de-a lungul timpului și-a format o reputație impecabilă la nivel național și internațional. Crearea ei a constituit un pilon de bază pentru dezvoltarea și consolidarea învățământului superior din țară.

comentarii: