image
Sursa foto: privesc.eu

Modul inedit în care Promo-Lex a reacționat la atacurile PD; Ce conține noul „raport” de monitorizare

După ce au fost chemați la covor de către partidul de guvernare, reprezentanții Asociației Promo-Lex au reacționat într-un mod inedit la acest atac asupra misiunii de observare.

Pentru că ultimul raport de monitorizare nu a fost pe placul PD, întrucât prezenta mai multe încălcări flagrante ale Codului Electoral din partea acestei formațiuni, observatorii independenți au venit cu un nou „raport”. Acesta prezintă zero încălcări în procesul de monitorizare a perioadei electorale.

Iată câteva constatări din noul așa-numit raport:

„Încălcări nu au fost, datele celui de-al treilea raport arată că totul decurge conform planului. La capitolul acțiuni de intimidare a activității observatorilor nu au fost, nu sunt și nici nu vor fi.

Apreciem deschiderea secțiilor de votare peste hotare. Din cauza sărbătorilor de iarnă, angajații CEC nu au atras atenția la cele 6500 de conflicte din Registrul electronic de stat al alegătorilor, dar situația va fi corectată.

Cadouri electorale sunt oferite, dar ele sunt în beneficiul alegătorilor.”

„Considerați acest gest al nostru ca un flashmob, un mesaj transmis actorilor electorali, dar și opiniei publice”, a menționat directorul Promo-Lex, Ion Manole.

După flashmobul de la începutul conferinței de presă, Promo-Lex prezintă în continuare raportul de monitorizare care prezintă de fapt situația reală în ceea ce privește comportamentul actorilor electorali.

comunicatcomunicat
Promo LexPromo Lex

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: