image
Sursa foto: sport.es

Manchester City, gata să declanșeze ”atacul final” pentru principala țintă a lui Pep Guardiola

Manchester City a oficializat patru transferuri în această vară: Erling Haaland, Kalvin Pillips, Stefan Ortega și Julian Alvarez, ultimul acontat încă de la începutul anului, însă nu vrea să se oprească aici.

După ce l-a vândut pe Gabriel Jesus la Arsenal, Manchester City este la un pas de o nouă afacere cu ”Tunarii”. Oleksandr Zinchenko s-a înțeles cu gruparea londoneză și va fi transferat în curând în schimbul a aproximativ 30 de milioane de euro, plus bonusuri.

Astfel, ”Cetățenii” sunt pregătiți să facă tot ce le stă în putință pentru a obține semnătura lui Marc Cucurella (23 de ani), fundașul lateral stânga de la Brighton.

”După ce s-a încheiat afacerea Zinchenko la Arsenal, Manchester City este gata să facă o ofertă oficială pentru Marc Cucurella. El a fost întotdeauna principala țintă a lui Guardiola pentru postul de fundaș stânga. Propunerea va fi făcută în curând pentru ca negocierile să înceapă imediat”, a scris Fabrizio Romano pe Twitter.

Marc Cucurella a ajuns în Premier League în urmă cu un an, când a fost transferat de Brighton de la Getafe, în schimbul a 18 milioane de euro, și a avut un prim sezon în Anglia solid, fiind desemnat cel mai bun jucător al echipei.

Fundașul dorit de Pep Guardiola a fost om de bază la Brighton, pentru care a evoluat în 38 de meciuri în toate competițiile, iar evoluțiile de la echipa de club i-au adus, în iunie anul trecut, și debutul la prima reprezentativă a Spaniei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: