image
Sursa foto: Getty Images

Decizia unanimă luată astăzi de cluburile din Serie A: Când s-ar putea juca din nou în Italia

Conducătorii cluburilor din Serie A au discutat astăzi, într-o ședință, posibilitatea reluării sezonului întrerupt de pandemia de coronavirus.

Dacă săptămânile trecute au existat oficiali care s-au opus reînceperii meciurilor, astăzi decizia a fost unanimă, informează France Footbal. Potrivit jurnaliștilor francezi, toate cele 20 de cluburi au căzut de acord în privința reluării campionatului.

Partidele vor începe în momentul în care situația din țară o va permite, iar jucătorii nu vor fi supuși riscurilor, mai notează sursa citată.

”Adunarea s-a reunit în această dimineață și a confirmat, prin votul unanim al celor 20 de cluburi participante la videoconferință, intenția de a duce la capăt sezonul sportiv 2019/2020”, se arată în comunicatul Federației Italiene de Fotbal.

Miercuri, 22 aprilie, Federația va avea o discuție cu ministrul Sportului de la Roma, Vincenzo Spadafora. Acesta va primi protocolul medical stabilit pentru reluarea antrenamentelor în data de 4 mai.

Ședințele de pregătire se vor desfășura sub supravegherea atentă a personalului medical. Dacă totul va decurge fără probleme, Serie A s-ar putea relua fie la finalul lunii mai, fie la începutul lui iunie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: