image
Sursa foto: jurnal.md

Cadavrul unui bărbat, depistat lângă un garaj din sectorul Botanica

Cadavrul unui bărbat de 44 de ani a fost depistat în spatele unui garaj de pe strada Independenței, din sectorul Botanica al capitalei. Poliția a fost alertată de către locatarul unui bloc din preajmă, iar la scurt timp, au fost reținuți doi suspecți, transmite IPN.

Direcția de poliție a capitalei menționează că, la examinarea cadavrului de către medicul legist, au fost depistate mai multe plăgi în regiunea capului și feței, care au dus la decesul bărbatului.

Suspecții sunt doi bărbați, de 39 și 43 de ani, fără loc permanent de trai, la fel ca și victima. Indivizii și-au recunoscut fapta, comunicând că se cunoșteau cu victima. În ziua când s-a produs crima, împreună au consumat băuturi alcoolice. Între victimă și suspecți s-a iscat un conflict. Suspecții au luat un robinet, cu care i-au aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, lăsându-l să zacă.

Cei doi bărbați nu sunt nu sunt la prima abatere. Anterior au fost judecați pentru vătămarea intenționată gravă a integrității corporale și pentru furt.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor intenționat. Bărbații au fost plasați în arest pentru 30 de zile, iar dacă vor fi găsiți vinovați, riscă de la 10 la 15 ani de închisoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: