image
Sursa foto: Profimedia

Rafael Nadal, calificat în a 14-a finală de Roland Garros. Alexander Zverev a părăsit terenul în scaun cu rotile

Rafael Nadal (locul 5 ATP) a reușit calificarea în ultimul act de la Roland Garros după ce Alexander Zverev (locul 3 ATP) a abandonat în finalul setului 2 din cauza unei accidentări.

Ibericul reușise să câștige primul set, 7-6(8) și părea să aibă probleme în fața neamțului, iar actul secund își disputa soarta tot în tiebreak.

Tenismenul de 25 de ani, Alexander Zverev, a avut un ghinion teribil în finalul setului doi al partidei cu Rafael Nadal și la capătul unui punct disputat, a călcat strâmb și a părut că a suferit o entorsă a gleznei piciorului drept destul de gravă.

Neamțul a avut o reacție imediată după incidentul nedorit. Zverev a urlat de durere și la câteva secunde a început să și plângă.

Sportivul a fost scos de pe teren cu ajutorul unui scaun cu rotile și transportat la vestiare, acolo unde doctorii au evaluat situația.

După câteva minute, Zverev a revenit pe teren ajutat de cârje și și-a luat "la revedere" de la public, semn că nu mai poate continua partida și se retrage.

Rafael Nadal a trecut datorită abandonului lui Zverev în finala Roland Garros, acolo unde urmează să joace cu învingătorul partidei dintre Casper Ruud (locul 8 ATP) și Marin Cilic (locul 23 ATP).

Ibericul urmează să joace a 14-a finală a turnelui francez, având procentaj sută la sută de câștig până acum în ultimul act de la Paris.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: