image
Sursa foto: jurnal.md

Autoritățile resping cererea cafenenelor și restaurantelor privind restricția care le limitează programul până la 22:00

Regimul de activitate al restaurantelor și cafenelelor rămâne neschimbat până cel puțin pe 15 februarie, adică de la ora 07:00 până la 22:00.

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis astăzi să prelugnească stare de urgență în RM, păstrând mai multe restricții, inclusiv cea care limitează programul de activitate a unităților de alimentație publică până la ora 22:00.

Programul e valabil și pentru unitățile de alimentație publică amplasate în punctele de comercializare a produselor petroliere, centrele comerciale și aeroporturi.

De asemenea, cluburile de noapte, discotecile, ringurile de dans și alte unități comerciale de acest tip în continuare rămân închise.

Precizăm că anterior Asociația Națională a Restaurantelor și Localurilor de Agrement din Republica Moldova) a expediat un demers în adresa Guvernului prin care au cerut să fie eliminată restricția ce limitează programul de activitate a unităților de alimentație publică.

CNESP a argumentat astăzi că resitricțiile rămân în vigoare în condițiile în care situaţia epidemiologică rămâne nefavorabilă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: